-20%

Life Planning meets Neuroscience

Artikel 6 van 6
€ 450,00 € 360,00

Als u of uw medewerkers Life Planning Training hebben gevolgd, dan kan het zijn dat er behoefte ontstaat aan meer diepgang en kennis. Deze door Madelon verzorgde training geeft u inzicht in de basisprincipes van de werking van ons brein als een belangrijke spelbepaler voor ons (financiële) gedrag. De onderstaande studiedagen zijn los van elkaar te boeken. De vermelde prijs is per trainingsdag.

Zodra er voldoende aanmeldingen zijn zal de volgende reeks gepland worden.

Dag 1: Het voorspellende brein

          Ochtend

  • Zonder vooroordelen kunnen we niet leven

     Middag

  • Waarom ons verleden bepaald hoe we emoties herkennen

Dag 2: Het waarnemende brein

Ochtend

  • Empathie, spiegelneuronen
    • Nonverbale communicatie (sociale psychologie)

      Middag

  • Inner listening, homunculus

Dag 3: Het voelende brein
          Ochtend:

  • Rumineren, aandacht, DMN

     Middag

  • Hoe kan emotie de driver zijn van ons gedrag

Alle training wordt online aangeboden.  

Als u zich aanmeldt, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om een dag en tijdstip met u af te spreken om de mogelijkheden te bespreken.


N.B. Indien u meerdere personen aan wilt melden voor één gezamenlijk gesprek dan verzoeken wij u dit te doen door bij de reservering voor iedere persoon afzonderlijk de naam en het emailadres in het veld opmerkingen te vermelden.


Dr. Madelon van Beek-Vollebregt is werkzaam als trainer, coach en geregistreerd Life Planner bij Means in Progress BV. 

Madelon is als trainer onder meer betrokken bij de mentoraten waarbij zij steeds een half jaar lang online begeleiding biedt aan de deelnemers van deze opleiding. Ook neemt zij regelmatig als trainer deel aan de trainingen die door Means in Progress verzorgd worden. Als doctor in neuropsychologie en neurowetenschappen is Madelon in staat een zeer waardevolle vertaalslag maken tussen dat wat er in de wetenschap bekend is over de hersenen en de methodiek die toegepast wordt in Life Planning. Suggesties voor trainingsonderwerpen waarbij deze vertaalslag centraal staat mogen altijd ingebracht worden via info@meansinprogress.nl.

Wellicht goed om te weten dat Madelon ook beschikbaar is als individuele coach. Ben je bijvoorbeeld als RLP® werkzaam en zou een specifiek inzicht je kunnen helpen bij het Life Plan van je cliënt, dan kan een individuele coachingsafspraak wellicht waardevol zijn. Aarzel niet om rechtstreeks contact op te nemen via madelon.vanbeek@meansinprogress.nl 

Download de flyer:

Flyer training

Een verdere toelichting van Madelon haar achtergrond:

In 2010 haalde zij haar Master in Neuropsychologie. Neuropsychologie bestudeert de invloed van de hersenen op het gedrag van de mens. Vervolgens studeerde zij verder om in 2012 een Master in Cognitieve Neurowetenschappen te behalen. Cognitieve neurowetenschappen bestudeert de biologische processen die ten grondslag liggen aan ons denken. Madelon haar focus lag op hoe we onze omgeving zien en controleren en hoe we erin handelen en bewegen (specialisatie ‘actie, perceptie en controle’). Haar onderzoek richtte zich specifiek op hersengolven die meetbaar zijn tijdens een taak die een beroep doet op de aandacht. Madelon promoveerde vervolgens in 2016. Ook tijdens haar promotie onderzocht zij hersengolven in relatie tot de aandacht evenals de werkzaamheid van niet-medicamenteuze behandelingen van kinderen met een aandachtstekort (ADHD). Hierna heeft zij zich jarenlang gericht op het belang van slaap op het menselijk functioneren en de aandacht in het bijzonder. Vanaf 2020 is zij werkzaam bij Means in Progress BV. Zij werd in 2021 geregistreerd Life Planner en richt zich -naast de RLP® materie, nu op de vertaalslag tussen wat er in de wetenschap bekend is over de hersenen en de methodiek die toegepast wordt in Life Planning.

Sfeerimpressie Life Planning Training

Mijn reserveringen

Geen trainingen in mijn reserveringen
© 2018 - 2024 Life Planning Trainingen | Means in Progress B.V. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel