Kennismaking met Life Planning (2 uur online workshop)

Artikel 1 van 7
GRATIS

Maak kennis met 'Life Planning', de befaamde methode en theorie van George Kinder. Wordt u bewust van het feit dat ons (financiële) gedrag een driver heeft. Leer hoe Life Planning juist daarmee om gaat.


Kennismaking met Financial Life Planning volgens de methode van George Kinder

De route naar een betekenisvol leven, privé en zakelijk, is eenvoudig: geloof in jezelf, maak een plan, wijk er niet van af.

Maar toch….

Daarom willen Life Planners heel precies weten hoe jouw droomleven eruit ziet. Of je ‘on track’ bent. Waar de schoen wringt. Want dat is waar Life Planners waarde toevoegen. Wensen in logische doelen vertalen, obstakels (h)erkennen en aanpakken, gerichte acties plannen. In ieder Life Plan staat de mens centraal, mentaal, emotioneel, spiritueel, fysiek en financieel.

Maak kennis met het Life Planningsconcept van de founder of Life Planning world wide, George D. Kinder. Ontdek het systeem van drivers rondom financiële zaken en hoe deze planning en resultaten beïnvloeden. Zakelijk en privé. Oefen en zie hoe u zeer eenvoudig meer rendement kan bieden en ontvangen met behulp van de Financial Life Planning-theorie en praktische methodiek.

Trainers

Life planning trainers

Opbrengst

  • Bewustwording van de drivers rondom geld en de effecten hiervan op de financiële planning
  • Kennismaking met de Life Planning-filosofie
  • Basisverschillen tussen reguliere planning en de Life Planning adviesmethodiek
  • Toelichting op echt diep luisteren als praktische tool binnen het adviesproces
  • Nieuwe inzichten mbt relevant advies in een tijd waarin AI steeds meer basisfuncties kan overnemen

Kernthema's

Kennismaken met wat Life Planning kan toevoegen aan het hoogst haalbare niveau in financiële advisering: realisering van wat de cliënt werkelijk wil.

Deze training is geen opleiding in financiële planning. We gaan ervan uit dat het niveau van de financiële kennis en vaardigheid geborgd wordt door de adviseur zelf. Binnen deze training leggen we de focus op het praktijkgericht bestuderen van de beste manier om de klant te helpen om alle middelen op de voor de klant meest effectieve manier in te zetten.

Deze training is uitermate geschikt voor professionals uit de financiële sector; adviseurs, directies, managementteams en medewerkers van banken en verzekeringsmaatschappijen, accountants, vermogensbeheerders, pensioenspecialisten, geld- en budgetcoaches.

En ja, ook consumenten en (startende) ondernemers met specifieke interesse in de relatie tussen geld en betekenis, planning en doelrealisatie, zijn van harte welkom.

Goed om te weten

  • Diverse onderdelen van de Life Planning opleiding tot RLP® zijn tevens CFP® geaccrediteerd. 
  • Deze workshop is gepland als een online training. 
  • Means in Progress neemt de kosten voor deze workshop voor eigen rekening. U hoeft dus niet te betalen voor uw deelname.
  • De training kan alleen doorgang vinden als er voldoende aanmeldingen zijn. Indien dit niet het geval zal zijn dan wordt u vroegtijdig geïnformeerd.
  • Indien u aan deze workshop heeft deelgenomen geeft dit recht op een korting van 10% op opleidingen van Means in Progress die vóór 1 juni 2024 via de webshop worden besteld. U ontvangt de kortingscode tijdens de workshop.

 


 

N.B. Indien u meerdere personen aan wilt melden voor deze workshop dan verzoeken wij u dit te doen door voor iedere persoon afzonderlijk een eigen aanmelding te doen.

Sfeerimpressie Life Planning Training

Mijn reserveringen

Geen trainingen in mijn reserveringen
© 2018 - 2024 Life Planning Trainingen | Means in Progress B.V. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel