Live in Berlin or online

EVOKE® LIFE PLANNING Training Online

Artikel 3 van 4
€ 3.895,00 (exclusief btw)

Leer met behulp van de EVOKE® Adviesmethode hoe u in samenspel met uw cliënten kunt realiseren wat er voor hen werkelijk toe doet. Hoe u dat proces eenvoudig, doordacht en impactvol begeleidt. Hoe u toekomst genereert voor uw cliënten, uzelf en uw bedrijf.


George Kinder’s EVOKE® Online: de Life Planning adviesmethodiek toepassen

De route naar een betekenisvol leven, privé en zakelijk, is eenvoudig: geloof in jezelf, maak een plan, wijk er niet van af.

Maar toch….

Daarom willen Life Planners heel precies weten hoe jouw droomleven eruit ziet. Of je ‘on track’ bent. Waar de schoen wringt. Want dat is waar Life Planners waarde toevoegen. Wensen in logische doelen vertalen, obstakels (h)erkennen en aanpakken, gerichte acties plannen. In ieder Life Plan staat de mens centraal, mentaal, emotioneel, spiritueel, fysiek en financieel.

Trainers

Life planning trainers

Opbrengst

 • Ervaren van Life Planning in ‘de praktijk’, als planner en als cliënt
 • Kennis van de meest vernieuwende methode voor relatiegerichte (financieel) advisering in de markt
 • Inzicht en vaardigheid in het werken volgens de EVOKE® adviesmethodiek
 • Praktische, moderne en effectieve communicatievaardigheden 

Kernthema's

Life Planning geeft fundament en richting aan het hoogst haalbare niveau in financiële advisering: realisering van wat de cliënt werkelijk wil.

Deze training is geen opleiding in financiële planning. We gaan ervan uit dat het niveau van de financiële kennis en vaardigheid geborgd wordt door de adviseur zelf.

Binnen deze training leggen we daarom de focus op de bestudering van de eerste drie fasen van de EVOKE® adviesmethodiek:

Exploration - Exploratie, het intakegesprek
Vision - Visie, het (her)ontdekken en prioriteren van levenswensen
Obstacles - Obstakels, het in kaart brengen en opruimen van belemmeringen
Knowledge - Kennis, het creëren van het financiële levensplan
Execution - Uitvoering, het uitvoeren van de in het plan genoemde actiepunten

Goed om te weten

 • Deze training is CFP® geaccrediteerd en komt in aanmerking voor 12 CFP® Praktijktoepassingspunten. Omdat de trainingen internationaal vastgestelde prijzen hebben zijn wij genoodzaakt om de registratiekosten (€ 97,- excl. BTW) van deze punten aan u door te berekenen. De punten zijn alleen verdiend als de gehele training is gevolgd.
 • Deze training is gepland als een Online training. De trainingen die Online worden aangeboden hebben dezelfde kwaliteit als de trainingen op locatie en worden daarom net zo hoog gewaardeerd door de deelnemers. Daarom tellen de Online trainingen volledig mee voor het behalen van de RLP®-titel.
 • De prijs van de training is inclusief toegang tot het online trainings-manual maar exclusief 21% BTW
 • Bij annulering meer dan 14 en minder dan 28 dagen van tevoren is 70% van de totale investering verschuldigd
 • 100% is verschuldigd bij annulering binnen 14 dagen van tevoren; er mag altijd iemand voor u in de plaats komen
 • De training begint iedere dag om 9:00 uur en eindigt steeds om 17:00 uur.
 • Het is aan te bevelen om uw levenspartner mee te nemen (tegen meerprijs); er zijn hierbij twee varianten: bij de ene variant krijgt uw partner zijn of haar eigen Life Plan, bij de andere variant is hij of zij ook deelnemer (met certificaat)
 • De training kan alleen doorgang vinden als er voldoende aanmeldingen zijn. Indien dit niet het geval zal zijn dan wordt u vroegtijdig geïnformeerd.
 • Om aan deze training deel te kunnen nemen zal tijdens de training gevraagd worden om een deelnemersovereenkomst te ondertekenen waarin u verklaart het intellectueel eigendomsrecht van het Kinder Institute of Life Planning te respecteren. De tekst van deze overeenkomst sturen wij op uw verzoek graag vooraf toe.
Download de flyer:

Flyer training


​N.B. Indien u meerdere personen aan wilt melden voor één training dan verzoeken wij u dit te doen door voor iedere persoon afzonderlijk een eigen aanmelding te doen.

Sfeerimpressie Life Planning Training

Mijn reserveringen

Geen trainingen in mijn reserveringen
© 2018 - 2024 Life Planning Trainingen | Means in Progress B.V. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel