The Seven Stages of Money Maturity (2-daagse Training) Online

Artikel 2 van 4
€ 1.115,00 (exclusief btw)

Maak kennis met 'The Seven Stages of Money Maturity', de befaamde theorie van George Kinder over de rol van geld in ons leven. Word u bewust van hoe overtuigingen over geld uw (advies)gedrag sterk beïnvloeden. Leer hoe geld in dienst van de mens komt te staan.


George Kinder’s Online Introductie in Financial Life Planning

De route naar een betekenisvol leven, privé en zakelijk, is eenvoudig: geloof in jezelf, maak een plan, wijk er niet van af.

Maar toch….

Daarom willen Life Planners heel precies weten hoe jouw droomleven eruit ziet. Of je ‘on track’ bent. Waar de schoen wringt. Want dat is waar Life Planners waarde toevoegen. Wensen in logische doelen vertalen, obstakels (h)erkennen en aanpakken, gerichte acties plannen. In ieder Life Plan staat de mens centraal, mentaal, emotioneel, spiritueel, fysiek en financieel.

Leer met behulp van de Seven Stages of Money Maturity® over de verbinding tussen geld en betekenis, willen en kunnen. Ontdek het systeem van overtuigingen rondom financiële zaken en hoe deze planning en resultaten beïnvloeden. Zakelijk en privé. Oefen en zie hoe u zeer eenvoudig meer rendement kan bieden en ontvangen met behulp van de Financial Life Planning-theorie en praktische methodiek.

Trainers

Life planning trainers

Opbrengst

 • Inzicht in de emoties rondom geld en de effecten hiervan op de financiële planning
 • Kennis van de Seven Stages of Money Maturity®, de Life Planning-filosofie
 • Basiskennis van EVOKE®, de Life Planning adviesmethodiek
 • Ervaren van mindfulness als praktische tool binnen het adviesproces
 • Praktische, moderne en effectieve communicatievaardigheden

Kernthema's

Life Planning geeft fundament en richting aan het hoogst haalbare niveau in financiële advisering: realisering van wat de cliënt werkelijk wil.

Deze training is geen opleiding in financiële planning. We gaan ervan uit dat het niveau van de financiële kennis en vaardigheid geborgd wordt door de adviseur zelf. Binnen deze training leggen we de focus op het praktijkgericht bestuderen van de zeven stadia van financiële volwassenheid. We werken met diverse oefeningen rondom en vanuit de beproefde EVOKE® adviesmethodiek.

Deze training is uitermate geschikt voor professionals uit de financiële sector; adviseurs, directies, managementteams en medewerkers van banken en verzekeringsmaatschappijen, accountants, vermogensbeheerders, pensioenspecialisten, geld- en budgetcoaches.

En ja, ook consumenten en (startende) ondernemers met specifieke interesse in de relatie tussen geld en betekenis, planning en doelrealisatie, zijn van harte welkom.

Goed om te weten

 • Deze training is CFP® geaccrediteerd en komt in aanmerking voor 12 CFP® Praktijktoepassingspunten. Omdat de trainingen internationaal vastgestelde prijzen hebben zijn wij genoodzaakt om de registratiekosten (€ 97,- excl. BTW) van deze punten aan u door te berekenen. De punten zijn alleen verdiend als de gehele training is gevolgd.
 • Deze training wordt online aangeboden. De trainingen die online worden aangeboden hebben dezelfde kwaliteit als de trainingen op locatie en worden daarom net zo hoog gewaardeerd door de deelnemers. Daarom tellen de online trainingen volledig mee voor het behalen van de RLP®-titel. 
 • De prijs is inclusief de toegang tot een Online-manual, maar exclusief 21% BTW
 • Bij annulering meer dan 14 en minder dan 28 dagen van tevoren is 70% van de totale investering verschuldigd
 • 100% is verschuldigd bij annulering binnen 14 dagen van tevoren; er mag altijd iemand voor u in de plaats komen
 • De training kan alleen doorgang vinden als er voldoende aanmeldingen zijn. Indien dit niet het geval zal zijn dan wordt u vroegtijdig geïnformeerd.
 • Om aan deze training deel te kunnen nemen zal tijdens de training gevraagd worden om een deelnemersovereenkomst te ondertekenen waarin u verklaart het intellectueel eigendomsrecht van het Kinder Institute of Life Planning te respecteren. De tekst van deze overeenkomst sturen wij op uw verzoek graag vooraf toe.
Download de flyer:

Flyer training


N.B. Indien u meerdere personen aan wilt melden voor één training dan verzoeken wij u dit te doen door voor iedere persoon afzonderlijk een eigen aanmelding te doen.

Sfeerimpressie Life Planning Training

Mijn reserveringen

Geen trainingen in mijn reserveringen
© 2018 - 2024 Life Planning Trainingen | Means in Progress B.V. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel